Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи Голден Лодж

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Иска ли някой да си направим обща доставка от USA?За свещи Splitfire,кабели и още 2-3 глезотий?Доставката е около 55 долара до Офиса на UPS в София.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
      Иска ли някой да си направим обща доставка от USA?За свещи Splitfire,кабели и още 2-3 глезотий?Доставката е около 55 долара до Офиса на UPS в София.
      Колега питай ако могат да доставят GL 25-HLD аз съм за
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
        Не е лоша идея, но дай да видим някакви цени първо - да си направи всеки преценка дали ще иска или не.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Колега има ли още свещите и цена
          Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Първоначално публикувано от fosil Покажи съобщение
            Колега има ли още свещите и цена
            Ето ги свещите : http://clubalfaromeo.com/forum/showt...286#post829286

145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Не е лоша идея, но дай да видим някакви цени първо - да си направи всеки преценка дали ще иска или не.

Около 600 лева,кабелите и свещите.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

ето ги тук 25 HLD http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-GEN...item2eb0868d77

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  Това вече е по темата .Благодаря ти
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Здравейте колеги с една дума фенове на легендата 155 .Нека да съживим темата .Вчера случайно намерих свещи ГЛ и си купих 30 бройки ,нямаше повече ,бяха залежали за мой късмет в един магазин и ги купих всичките.По този повод пиша тука ,защото имам още 16 свещи 2ра употреба който мога да подаря на ,някой колега .Осем са на 150 000 км ,които свалих днеска от моята кола ,но работят перфектно ,другите осем са на около 5000 км ,и ги бях приготвил да ги монтирам ,но сега сложих нови и не ми са нужни . Ако някой има интерес нека пише на лични ,за да не спамим темата макар ,че модовете на раздел 155 са готини ,и няма да ни се карат
                    Attached Files
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Пу за мен 8броя. Тия на 5хил км. ще ми свършат работа..,НО дали няма да се разделиш с 8 от новичките?Нали си си взел 30броя. Ако да кажи цена и да се разберем нещо
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                        Пу за мен 8броя. Тия на 5хил км. ще ми свършат работа..,НО дали няма да се разделиш с 8 от новичките?Нали си си взел 30броя. Ако да кажи цена и да се разберем нещо
                        Получаваш ги всичките 16 тези на 5000 км по скоро са на 3000 км ,а новите са скъпи дай кординати за еконт или можеш да си ги вземеш от Враца
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Благодаря имаш и ЛС
                          Колеги като ги получа 8броя от тези 16, които колегата ще ми подари, ще бъдат свободни така че който е решил знае как да се свържe с мен да ги получи

ЕДИТ:
                          Разбира се Сираков
                          Last edited by VFTI; d.m.y г., 12:02.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Благодаря имаш и ЛС
                            Колеги като ги получа 8броя от тези 16, които колегата ще ми подари, ще бъдат свободни така че който е решил знае как да се свържи с мен
                            Аз мога ли да взема 8 от тях само за тест?! После ти ги връщам, ако няма промяна при мен.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

След Иван се нареждам и аз... Макар че кое е вярното :

Първоначално публикувано от nicola 59
                              "Осем са на 150 000 км ,които свалих днеска от моята кола ,но работят перфектно ,другите осем са на около 5000 км ,и ги бях приготвил да ги монтирам ,но сега сложих нови и не ми са нужни ."
                              или

Първоначално публикувано от nicola 59
                              "Получаваш ги всичките 16 тези на 5000 км по скоро са на 3000 км ..." ?
                              Last edited by Alfa User; d.m.y г., 15:28.
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                                След Иван се нареждам и аз... Макар че кое е вярното :

или
                                Осем са на 150 000 км ,но са без забележка и интересното е ,че като ги смених няма никаква разлика в поведението на колата .Другите осем са почти нови свалих ги от моргата от една кола която имаше лепенка на въздушния филтър, която казваше, че преди не си спомням точно 3500 или нещо такова е обслужена в сервиз кадето са сменени свещи, филтри ,ремъци и др. За това казах че са на около 5000 км ,но като се замислих излиза,че са на по малко .На старата ми алфа когато я купих бяха още оргиналните на незнам колко километра ,таблото показваше 240 000 км и не работеше и човека който ми я даде каза ,че от много време е така
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X