Иска ли някой да си направим обща доставка от USA?За свещи Splitfire,кабели и още 2-3 глезотий?Доставката е около 55 долара до Офиса на UPS в София.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи Голден Лодж
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеИска ли някой да си направим обща доставка от USA?За свещи Splitfire,кабели и още 2-3 глезотий?Доставката е около 55 долара до Офиса на UPS в София.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеИска ли някой да си направим обща доставка от USA?За свещи Splitfire,кабели и още 2-3 глезотий?Доставката е около 55 долара до Офиса на UPS в София.
Comment
-
Първоначално публикувано от fosil Покажи съобщениеКолега има ли още свещите и цена
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНе е лоша идея, но дай да видим някакви цени първо - да си направи всеки преценка дали ще иска или не.
Около 600 лева,кабелите и свещите.
Comment
-
ето ги тук 25 HLD http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-GEN...item2eb0868d77
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеето ги тук 25 HLD http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-GEN...item2eb0868d77155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Здравейте колеги с една дума фенове на легендата 155 .Нека да съживим темата .Вчера случайно намерих свещи ГЛ и си купих 30 бройки ,нямаше повече ,бяха залежали за мой късмет в един магазин и ги купих всичките.По този повод пиша тука ,защото имам още 16 свещи 2ра употреба който мога да подаря на ,някой колега .Осем са на 150 000 км ,които свалих днеска от моята кола ,но работят перфектно ,другите осем са на около 5000 км ,и ги бях приготвил да ги монтирам ,но сега сложих нови и не ми са нужни . Ако някой има интерес нека пише на лични ,за да не спамим темата макар ,че модовете на раздел 155 са готини ,и няма да ни се карат155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Пу за мен 8броя. Тия на 5хил км. ще ми свършат работа..,НО дали няма да се разделиш с 8 от новичките?Нали си си взел 30броя. Ако да кажи цена и да се разберем нещоAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПу за мен 8броя. Тия на 5хил км. ще ми свършат работа..,НО дали няма да се разделиш с 8 от новичките?Нали си си взел 30броя. Ако да кажи цена и да се разберем нещо155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Благодаря имаш и ЛС
Колеги като ги получа 8броя от тези 16, които колегата ще ми подари, ще бъдат свободни така че който е решил знае как да се свържe с мен да ги получи
ЕДИТ:
Разбира се СираковLast edited by VFTI; d.m.y г., 12:02.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеБлагодаря имаш и ЛС
Колеги като ги получа 8броя от тези 16, които колегата ще ми подари, ще бъдат свободни така че който е решил знае как да се свържи с мен
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
След Иван се нареждам и аз... Макар че кое е вярното :
Първоначално публикувано от nicola 59"Осем са на 150 000 км ,които свалих днеска от моята кола ,но работят перфектно ,другите осем са на около 5000 км ,и ги бях приготвил да ги монтирам ,но сега сложих нови и не ми са нужни ."
Първоначално публикувано от nicola 59"Получаваш ги всичките 16 тези на 5000 км по скоро са на 3000 км ..." ?Last edited by Alfa User; d.m.y г., 15:28.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеСлед Иван се нареждам и аз... Макар че кое е вярното :
или155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment